Reisbureau Valkengoed

Vakantie party

Vakantie party

Voor jouw en je vrienden!

Ga jij ook ieder jaar met je vrienden op vakantie? Maar kunnen jullie nooit in 1x beslissen waar je heen gaat? Wisselen jullie wel 10x van bestemming? En als je dan eindelijk een bestemming hebt gekozen moet er ook nog een accommodatie worden gekozen. Volgende probleem want iedereen heeft een idee en ook dan worden er wel 50 verschillende opties bekeken.
Zijn jullie dat gedoe zat? Wil je gewoon in 1x de beste optie voor de beste prijs en die voldoet aan jullie wensen?
Boek dan een vakantie party!!!
Een gezellige avond met de vrienden waarmee je op vakantie gaat. Bij ontvangst krijgen jullie een drankje en een hapje. Vervolgens gaan we jullie wensen bespreken. Dan is er een korte pauze waarin jullie kunnen nadenken over jullie reis en ondertussen ga ik als reisspecialist de beste opties voor jullie uitzoeken.
Na de break presenteer ik jullie de opties. Uiteraard kan er dan nog wat aangepast worden. Helemaal tevreden allemaal? Dan boeken we de vakantie en hoeven jullie alleen nog maar af te tellen!
In een paar uur je vakantie geboekt!

Stap 1: Je ontvangt een mail met daarin een paar korte vragen. Op de party avond kom ik bij jullie langs. Ik neem hapjes en drankjes mee. Voor een gezellige avond.
Stap 2: Na de kennismaking en het eerste drankje ga ik jullie wensen doornemen. Jullie mogen al jullie vragen stellen en aangeven waar jullie naar op zoek zijn.
Stap 3: Als ik alles in kaart heb gebracht hebben we een pauze. Zo kunnen jullie lekker borrelen. Ondertussen ga ik voor jullie op zoek naar de perfecte vakantie.
Stap 4: Na de pauze presenteer ik jullie de opties die ik voor jullie heb uitgezocht. Aan de hand van jullie wensen heb ik een vakantie voor jullie uitgezocht. We bespreken de mogelijkheden en passen eventueel nog wat aan.
Stap 5: BOEKEN!!! Hoe leuk is dat. Als we de perfecte vakantie hebben gevonden kunnen we de vakantie boeken! Na een gezellige avond een borrel en een hapje is aan het eind ook jullie vakantie geboekt.
Nu alleen nog af tellen.
× Hoe kan ik je helpen?