Reisbureau Valkengoed

Over mij

Wie ben ik?

Welkom bij Reisbureau Valkengoed. Mijn naam is Lizzy van Valkengoed en ik ben uw reisadviseur.

Hoe werkt dat dan?

Je vertelt aan mij wat je wensen zijn, wat je budget is en waar je naartoe wilt. Ik ga dan de perfecte reis voor je uitzoeken en verzorg voor jou een complete vakantie op maat. Naast de vakantie zelf kan ik ook excursies, autohuur, Schipholparking, verzekeringen en transfers regelen. Op die manier hoef je echt nergens meer aan te denken.

Wat kost dat nou?

Je denkt misschien dat je voor deze volledige service flink wat extra moet betalen. Daar kan ik volmondig ‘nee’ op zeggen! Omdat ik contracten heb met verschillende leveranciers ben ik eigenlijk gelijkwaardig aan een reisbureau, waardoor je alleen boekingskosten betaald. Het voordeel bij mij is dat je persoonlijke aandacht krijgt, je krijgt een reis die bij jouw wensen aansluit en gratis service.

Wat boek je dan?

In principe is niets te gek voor mij. Ik kan een weekendje in Nederland voor je regelen, maar ook een rondreis door bijvoorbeeld Afrika. Een lekker weekje naar de zon in Spanje of een dikke villa met privézwembad in Kroatië. All-inclusive naar Turkije of een keer wat anders en All-in naar Curaçao of Egypte. Ga een keer een cruise maken langs de Middellandse Zee of met je kinderen op de speciale Disney cruise. Ga skiën in Oostenrijk of ontdek het Noorderlicht in Lapland of Canada!  Laat je fantasie op zijn vrije loop en laat mij ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Waarom zou ik via jou boeken?

Als je bij de grote bedrijven boekt ben je vaak een van de vele klanten, inclusief lange wachtrijen, standaard keuzemenu’s en moeilijk persoonlijk contact. Omdat ik al mijn klanten ken ben ik ook makkelijk te bereiken voor, tijdens of zelfs na je reis. Mochten er problemen zijn dan ben ik meteen in staat om je verder te helpen om een goede oplossing te zoeken. Als je mij jouw vakantiewensen geeft kan ik je perfect persoonlijk op de hoogte houden van speciale aanbiedingen en diverse acties. Op die manier neem ik al je zoekacties uit handen en zorg ervoor dat je je alleen maar bezig hoeft te houden met wat je in je koffer stopt.

Waar gaat jouw volgende reis heen?